Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet eder.

Rüyada bütün dişlerini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, geleceğin güzel olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, yeniden bir araya geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek azap çektiğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, maddi yükünün artacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada bütün dişleri dökülmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments