Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün para vermek

Rüyada bütün para vermek

Rüyada bütün para vermek istediği noktalara geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bütün para vermek gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada bütün kağıt para görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Rüyada bütün para vermek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Rüyada bütün para almak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün parayı harcamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün para saymak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün ölülerin dirildiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada bütün saçlarının döküldüğünü görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, anne baba duası alacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments