Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gemi görmek

Rüyada altın gemi görmek

Rüyada altın gemi görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işsiz ise işe gireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada altın gemi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada gemi dolusu altın görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Rüyada geminin altında kalmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine delalettir.

Rüyada altın gemi görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duran gemi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada kağıttan gemi görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada batık gemiler görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Rüyada gemi bileti almak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, onun kıymetini her daim bileceğine yorulur.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments