Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıttan gemi görmek

Rüyada kağıttan gemi görmek

Rüyada kağıttan gemi görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kağıttan gemi gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Rüyada kağıttan gemi görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gemi kaptanı olmak asla harama bulaşmayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geminin yan yattığını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada gemi kaptanı görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada gemi kamarası görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, güzel işler yapacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizin ortasında gemi görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalettir.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments