Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duran gemi görmek

Rüyada duran gemi görmek

Rüyada duran gemi görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duran gemi gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kocaman gemi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada yan yatmış gemi görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemilerin uçtuğunu görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiye bakmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada gemide düğün görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada gemi pervanesi görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle batmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle gemide olmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments