Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi bileti almak

Rüyada gemi bileti almak

Rüyada gemi bileti almak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, eşlerin boşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi bileti almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada gemi bileti almak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada bilet almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada otobüs bileti satın almak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işarettir.

Rüyada trene bileti almak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak bileti vermek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak bileti kaybetmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak biletini kaybetmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yolcu bileti görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments