Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin altında kalmak

Rüyada geminin altında kalmak

Rüyada geminin altında kalmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada geminin altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Rüyada geminin altında kalmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, istediği yola çıkacağına yorulur.

Rüyada gemide mahsur kalmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada gemi dolusu altın görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada altın gemi görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, başarıları ile tanınacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devenin altında kalmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, kişinin içinin daralacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş altında kalmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments