Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, muradın yerine geleceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek üzüntülü bir haber alınacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada bütün dişleri dökülmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, dünya malı edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments