Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün meyveleri görmek

Rüyada bütün meyveleri görmek

Rüyada bütün meyveleri görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, helal rızık yiyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bütün meyveleri gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada bütün meyveleri görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada bütün dişleri dökülmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada bütün para almak mutluluğun kapıyı çalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada bütün ailesini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerini görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada bütün ailesinin öldüğünü görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bütün ölüleri görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments