Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün et görmek

Rüyada bütün et görmek

Rüyada bütün et görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bütün et gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada bütün et görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eksiği kendinde bulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işarettir.

Rüyada bütün koyun eti görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün tanıdıkları görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada bütün sevdiklerini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, önün açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments