Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün ekmek yemek

Rüyada bütün ekmek yemek

Rüyada bütün ekmek yemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, dinde olgunlaşacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün ekmek yemek gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada bütün ekmek yemek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün ekmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada bütün tavuk yemek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada bütün ailenin öldüğünü görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada bütün ailesinin öldüğünü görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek tatsız haberlerin alınacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada bütün evlerin yandığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, onunla yaşamını birleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments