Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda kurt görmek

Rüyada burunda kurt görmek

Rüyada burunda kurt görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada burunda kurt gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada burun kurdu görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada burunda kurt görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada burun içinde kurt görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, güç kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada burun ucu görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada bebek burun silmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada burun iltihabı görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada buruna piercing takmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Rüyada buruna darbe almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments