Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun iltihabı görmek

Rüyada burun iltihabı görmek

Rüyada burun iltihabı görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada burun iltihabı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada burun iltihabı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işarettir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta iltihap görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek çok dikkat çekeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada iltihap akıtmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada iltihaplı kulak görmek maddi zararını karşılayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz iltihap görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments