Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna piercing takmak

Rüyada buruna piercing takmak

Rüyada buruna piercing takmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada buruna piercing takmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada buruna piercing takmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada burunda piercing görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada buruna hızma takmak rahatsızlık vereceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Rüyada buruna küpe takmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Rüyada piercing takmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Rüyada dile piercing takmak hastalıklardan kurtulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Rüyada burun ucu görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ağız tadının da kaçacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan nefes alamamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments