Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna darbe almak

Rüyada buruna darbe almak

Rüyada buruna darbe almak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada buruna darbe almak gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada buruna darbe almak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada bıçak darbesi yemek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada darbe almak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada kılıç darbesi almak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kılıç darbesi yemek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir fitne çıkarmaya tabir olunur.

Rüyada kafaya darbe yemek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına darbe almak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borç ödemeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments