Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna su çekmek

Rüyada buruna su çekmek

Rüyada buruna su çekmek muradın gerçekleşeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, dileklerinin yerine geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada buruna su çekmek gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Rüyada buruna su çekmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burundan ip çekmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kılı çekmek işinden ve parasından olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada burunda kıl çekmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çekmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada dereden su çekmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek çareye ve çözüme ulaşacağına, makam ve rütbe edineceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusundan su çekmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments