Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılı çekmek

Rüyada burun kılı çekmek

Rüyada burun kılı çekmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada burun kılı çekmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada burunda kıl çekmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Rüyada burun kılı çekmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada buruna su çekmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada burundan ip çekmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burun kılı koparmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada burun kıllarını koparmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kılları görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Rüyada burun kılı almak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments