Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden su çekmek

Rüyada dereden su çekmek

Rüyada dereden su çekmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dereden su çekmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada dereden su çekmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada dereden su almak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek rızkının da çoğalacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada dere ve su görmek memur ise terfi edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Rüyada derede temiz su görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, icat yapacağına tabir olunur.

Rüyada akan dereden su içmek umutlarını kaybedeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada su dolu dere görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada derede su içmek kötü bir habere veya tehlikeye, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments