Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan ip çekmek

Rüyada burundan ip çekmek

Rüyada burundan ip çekmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kısmetin kapanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burundan ip çekmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada burundan ip çekmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan ip çıkarmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buruna su çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada burun kılı çekmek umutların biteceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda kıl çekmek kendine döneceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı iple çekmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada iple çekmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, canla başla çalışacağına, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Rüyada birini iple çekmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments