Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda kıl çekmek

Rüyada burunda kıl çekmek

Rüyada burunda kıl çekmek aşkının da kalıcı olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burunda kıl çekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada burun kılı çekmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burunda kıl çekmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Rüyada burundan ip çekmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada buruna su çekmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada burunda kıl görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun burun kılı görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments