Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun sümük görmek

Rüyada burun sümük görmek

Rüyada burun sümük görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada burun sümük gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada burun sümüğü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada burun sümük görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada burun sümüğü temizlemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, problemlere çözüm bulunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada katı sümük görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah sümük görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada birinin sümüğünü görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments