Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sümüğünü görmek

Rüyada birinin sümüğünü görmek

Rüyada birinin sümüğünü görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada birinin sümüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada sümük çıkardığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada salya sümük ağlamak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sümük akmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah sümük görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sırların ortaya çıkmasına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak çok mutsuz olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada sümük yemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Rüyada katı sümük görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments