Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sümük görmek

Rüyada siyah sümük görmek

Rüyada siyah sümük görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, amacına nail olacağına, yorulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sümük gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Rüyada siyah sümük görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sümükleri akmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebek sümüğü görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada sümüklü bebek görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu sümüklü görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Rüyada beyaz sümük görmek sağlığın bozulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments