Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun sümüğü görmek

Rüyada burun sümüğü görmek

Rüyada burun sümüğü görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada burun sümüğü gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak büyük çaba sarfedeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun sümüğü temizlemek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada burun sümük görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet eder.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada burun sümüğü görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet eder.

Rüyada sümük silmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada sümük kusmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments