Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan katı sümük çıkarmak

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak sıkıntıların artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katı sümük görmek getirisi çok olan işler yapacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada çatı katı temizlemek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ticaretinin de hızlanacağına işarettir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada teras katı görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Rüyada katıl görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı katına çıkmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments