Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük kusmak

Rüyada sümük kusmak

Rüyada sümük kusmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada sümük kusmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada sümük kusmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sümüklü böcek kusmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada sümüklü bebek görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sümüklü mendil görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elde sümük görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sümüklü görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sümük görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments