Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun pisliği görmek

Rüyada burun pisliği görmek

Rüyada burun pisliği görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada burun pisliği gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına delalettir.

Rüyada burun pisliğini yemek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına inanılır.

Rüyada burun pisliği görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun pisliğini temizlemek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kanadığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun doktoru görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada burun şişmiş görmek makbul olan şeylere, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun akması görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments