Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kanadığını görmek

Rüyada burun kanadığını görmek

Rüyada burun kanadığını görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada burun kanadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada burun kanadığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada burun pisliğini yemek işlerinin büyüyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burundan akan kan görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada delik burun görmek hasretin ve özlemin biteceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kanı görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun aktığını görmek kazancının günden güne artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada buruna yumruk yemek işlerinin tutacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments