Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun doktoru görmek

Rüyada burun doktoru görmek

Rüyada burun doktoru görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, edilen duaların kabul edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun doktoru gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada burun doktoru görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Rüyada burun içi görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burunda siyah nokta görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma burun görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun estetiği görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iftiraya maruz kalınacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun kılları görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış burun görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada burun uzaması görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments