Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş burun pisliği görmek

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, ardından bu kişiye açılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş burun pisliği gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada burun pisliği görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada burun pisliğini temizlemek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada burun pisliğini yemek inancından sapacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada denizin kurumasını görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka kuruma atanmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments