Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun akması görmek

Rüyada burun akması görmek

Rüyada burun akması görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalettir.

Rüyada burun akması gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada burun aktığını görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, asla harama bulaşmayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada burun akması görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada burun sümkürmek ister istemez başının belaya gireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Rüyada uzun burun görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı burun görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun burun kılı görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işarettir.

Rüyada ölümle burun buruna gelmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada burun yaptırmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments