Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun şişmiş görmek

Rüyada burun şişmiş görmek

Rüyada burun şişmiş görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada burun şişmiş gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Rüyada şiş burun görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş burun görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada burun şişmiş görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin burun görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun spreyi görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hatalı yollara sapılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada burun sıkmak adından konuşulur olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada burundan et çıktığını görmek hayallerinin de yarım kalacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada burun çirkin görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments