Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun pisliğini temizlemek

Rüyada burun pisliğini temizlemek

Rüyada burun pisliğini temizlemek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Rüyada burun pisliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada burun pisliğini temizlemek rahatının bozulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada burun pisliğini yemek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun pisliği görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli burun temizlemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, çok başarılı işlere girileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada burun temizlediğini görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Rüyada burun sümüğü temizlemek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin burun temizlemek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments