Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun yarası görmek

Rüyada burun yarası görmek

Rüyada burun yarası görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada burun yarası gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada burun yarası görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine inanılır.

Rüyada burun içinde yara görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada burun kılı almak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun peteği görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, bir işe soyunacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun estetiği görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, nahoş sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada burun çizmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada burun kaşımak hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kopmuş burun görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments