Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü takmak güzel huylarını terk edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın evlilik yüzük görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kalkınacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük altın yüzük takmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzükler takmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, umutlarının çoğalacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine altın yüzük takmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments