Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik yüzüğü takmak

Rüyada evlilik yüzüğü takmak

Rüyada evlilik yüzüğü takmak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik yüzüğü takmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğü çıkarmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Rüyada evlilik yüzük görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret eder.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü taktığını görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada evlilik yüzüğünü düşürmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments