Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın evlilik yüzük görmek

Rüyada altın evlilik yüzük görmek

Rüyada altın evlilik yüzük görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada altın evlilik yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Rüyada altın evlilik yüzük görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, iyi geçim halinde kalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik yüzük görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, para pul sahibi olacağına işarettir.

Rüyada evlilik yüzüğünü düşürmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek güzel bir döneme girileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments