Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzükler takmak

Rüyada altın yüzükler takmak

Rüyada altın yüzükler takmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, adını herkese duyuracağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzükler takmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada altın alyans yüzük takmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendine altın yüzük takmak birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments