Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü gördüyseniz:

  • Duygusal bir gelişme ya da durum bir ilişkinizin hızını kesebilir.

Rüyada altın evlilik yüzük görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek bir sınavdan geçileceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, aksiliklerin aşılacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik yüzüğünü düşürmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada evlilik yüzüğü çıkarmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada evlilik yüzüğünü bulmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments