Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu uzun görmek

Rüyada burnunu uzun görmek

Rüyada burnunu uzun görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu uzun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada burnu uzun görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Rüyada burnunu uzun görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek fakirlikten kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Rüyada burnunu kanatmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada burnunu küçük görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments