Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan uzun kıl çekmek

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, karlı işlere gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak işlerinde berekete kavuşacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada uzun kıl çekmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine inanılır.

Rüyada burnundan sümük çekmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnu uzun görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments