Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu uzun kadın görmek

Rüyada burnu uzun kadın görmek

Rüyada burnu uzun kadın görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada burnu uzun kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada burnu uzun kadın görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada burnu uzun görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunu uzun görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments