Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan uzun kıl görmek

Rüyada burnundan uzun kıl görmek

Rüyada burnundan uzun kıl görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir yere taşınmaya, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada burnundan uzun kıl gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek helal kazanç elde edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, zor bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada burnu uzun görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek rızkının genişleyeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada burnunu uzun görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments