Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu uzun görmek

Rüyada burnu uzun görmek

Rüyada burnu uzun görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada burnu uzun gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnu uzun kadın görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnu uzun görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunu uzun görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada burnunda kan görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Rüyada bugday tanesi görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments