Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu küçük görmek

Rüyada burnunu küçük görmek

Rüyada burnunu küçük görmek mal kaybına uğrayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada burnunu küçük gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Rüyada burnunu küçük görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, seyahatlere katılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işarettir.

Rüyada burnunu kaşımak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, önemli kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu silmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada burnun aktığını görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada burna hızma takmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunu temizlemek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments