Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin ördek görmek

Rüyada çirkin ördek görmek

Rüyada çirkin ördek görmek imkânlarının azalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada çirkin ördek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada çirkin ördek görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek sıkıntılarını çözeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok sevineceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin melek görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, nimetin çoğalacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini çirkin görmek günaha gireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments