Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkinleşmiş görmek

Rüyada çirkinleşmiş görmek

Rüyada çirkinleşmiş görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kısmetinin artacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkinleşmiş gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada burnunu çirkin görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin adamlar görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kucaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını çirkin görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını çirkin görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin ev görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada çirkin elbise giymek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, rütbenin yükseleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek alım zorluğu yaşamayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments