Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun çirkin görmek

Rüyada burun çirkin görmek

Rüyada burun çirkin görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada burun çirkin gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada çirkin burun görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun çirkin görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada çirkin ayakkabı görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayatın pahalılaşmasına rivayet eder.

Rüyada başkasının çirkinleştiğini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkinleştiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek onların önüne geçeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments