Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bir gelinlik giymek

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelinlik görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada çirkin giymek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin elbise giymek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğini tekrar giymek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments