Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan sümük aktığını görmek

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılarını çözeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük aktığını gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada burnunda sümük temizlemek önünün açılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çekmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet eder.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments